lørdag den 5. marts 2011

Pacific Crest Trail 2011

Hej Alle.

Vi tænkte, at det efterhånden var på tide, at få stablet en blog på benene, så vi kan finde ud af, hvordan det rent faktisk fungerer, samt komme med nogle opdateringer en gang imellem til de interesserede.

Kort om projektet:
Pacific Crest Trail, er en af USA's og ikke mindst verdens længste vandreruter. Den går gennem stegende hed ørken i det sydlige Californien, sneklædte bjergpas i Sierra Nevada-bjergene i Midt- og Nordcalifornien og frodige skovområder i Oregon og Washington. Med sine 4400 kilometer gennem 40 vildmarksområder, 24 nationalskove, 7 nationalparker, 3 statsparker, 19 større kløfter og 57 bjergpas er Pacific Crest Trail den ultimative udfordring for en langdistancevandrer.
Bjørne, klapperslanger, ekstrem varme, ekstrem kulde, vabler, fysiske skader, hjemve, kulturchock og sult er bare nogle af de problemer den vandrende møder undervejs. Succesraten på Pacific Crest Trail er mindre end på Mount Everest. At gennemføre kræver derfor både en stærk fysik og en stærk psyke.

Og det har vi så tænkt os at give os i kast med :)

Vi modtager støtte fra Odense Filmværksted, som låner os kameraudstyr og giver efterfølgende hjælp til at klippe det filmede materiale. Planen er så at filmen skal sendes til diverse filmfestivaler og forhåbentlig også have nogle spilninger i Cafébiografen i Odense.

Mere kommer snarest...

Mvh. Anders og Asger.

1 kommentar:

  1. Rigtig god tur til jer. Glæder mig til at følge med på skærmen, hele vejen denne gang.
    Venlige hilsner, Marlon.

    SvarSlet