onsdag den 29. februar 2012

I dagens anledning/FILMVISNING UDBYDES

Det er sørme længe siden jeg har slået mine folder herinde!!

I anledningen af artiklen om Anders og mig i mandagens udgave af Fyens Stiftstidende vil jeg dog lige vende tilbage for en kort bemærkning..

Anledningen er vores film som vi har arbejdet på siden starten af oktober. Vi havde jo et lille kamera med og har, i samarbejde med Odense Filmværksted, produceret en 26 minutter lang "road movie" om vores tur.
Vi holdt premiere på Filmværkstedet i Odense den 18. februar og næste skridt er jo så at få den ud til alle de der eventuelt ville være interesseret i at se den.

Mandag den 12. marts bliver den vist som en del af Odense Filmværksteds kortfilmsaften på Café Biografen i Odense og derudover vil den blive vist på Odense Filmværksted en gang i efteråret. Vi har også haft snakket om nogle andre filmfestivaller, undergrundsbiografer med mere og har naturligvis ikke kunne dy os for at drømme om DR og TV2.

DERUDOVER har vi haft snakket om at det kunne være sjovt at lave visninger (eventuelt kombineret med foredrag eller lignende) forskellige steder i landet så som biblioteker, skoler, idrætsforeninger og alt muligt andre lokale kredse.

DERFOR, skriv til os hvis du er interesseret i at få vist filmen et sted i din omgangskreds. Indholdsmæssigt er vi fleksible alt efter hvad der kunne være interessant for jer.
Jeg kan kontaktes på malabares91@gmail.com.

Vi vil forhåbentligt snart have en trailer for filmen klar og poste den herinde samt på facebook, men tøv ikke med at skrive - filmen er blevet smadder god!!

// Asger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar